Sziasztok!

Adél vagyok, 29 éves. Személyes érintettségem lévén igaz szívügyemmé vált, hogy minél több emberhez eljusson , hogy mi is pontosan ez a betegség és hogyan lehet megelőzni!

2012-ben, 24 éves koromban az én esetemben is melanoma rosszindulatú bőrdaganatot diagnosztizáltak. Akkor álmodtam egy „Nagyot”,ebből az álomból most valóság lett, létrejött az Alapítvány! Én azon szerencsés emberek közé tartozom, akinél még időben észlelték a rosszindulatú elváltozást (a jelenlegi állás szerint) és még itt vagyok, hogy „hangot” adhassak.

Mérhetetlen hálával tartozom Dr. Baltás Eszternek, Dr. Gaszner Gabriellának, Dr. Németh Rékának, a Szegedi Tudományegyetem Bőrklinika Onkológiai Osztályának és legfőképp a CSALÁDOMNAK!

Sajnos nem mindenkinél veszik észre időben a rosszindulatú elváltozásokat. Ők nem ilyen szerencsések. Ezért is fontos a rendszeres bőrgyógyászati ellenőrzés! Szakavatott bőrgyógyászok hamar észreveszik, melyek azok az elváltozások a bőrön, amit komolyan kell venni. Ez az életünkbe is kerülhet. Évről évre egyre több a megbetegedés Magyarországon is! Kiemelten fontosnak tartom az emberek tájékoztatását, figyelemfelkeltését, tekintettel arra, hogy nagyon sokan nincsenek tisztában a veszélyforrásokkal és a következményekkel.

A természetellenesen felfokozott napfényexpozició egyértelműen növeli a melanoma rizikóját!

Alapítványunk elsőként egy dinamikus, fiatalos, lendületes kampányt indít, főként a közösségi média színterén, melynek legfontosabb üzenete a #stopmelanoma!

Fotózd le magad egy papírral, melyre azt az üzenetet írod: #stopmelanoma .

Használd a hashtaget és oszd meg instagramon vagy facebookon!

Instagram: @stopmelanoma

Facebook: Stop Melanoma Alapítvány

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk!

Adél